Slavnostní otevření 8.4.2010

12. 7. 2010

Den otevřených dveří probíhal od 10 do 16 hod.

Ve 13 hod. se uskutečnilo Slavnostní otevření NZDM DT/CHZ přestřižením pásky. Pásku slavnostně přestříhli biskup Mons. Pavel Posád, Vlasta Parkanová, náměstkyně hejtmana JčK Ivana Stráská, ředitelka DCH Č.B. Mgr. Michaela Čermáková, poradce prezidenta republiky Ing. Josef Kalbáč, senátor Ing. Tomáš Jirsa, náměstek primátora Č. B. Mgr. Rudolf Vodička, Mgr. Jiří Beran, za Nadaci ČEZ František Lust.

fd-076.jpg

Ve 13 hod. zahájil tuto akci slovy ředitel Charity Zliv Mgr. Vladimír Záruba, poděkoval všem zúčastněným za to, že přijali pozvání, a za jejich podporu. Poděkoval také všem dárcům a sponzorům. Poté seznámil hosty s činností a potřebností NZDM ve městě Zliv.

Zazpíval pěvecký sbor ZUŠ Zliv Skřivánek.

Poté pan Záruba požádal biskupa Mons. Posáda, aby požehnal prostorám budovy. Následovaly proslovy Vlasty Parkanové a Ivany Stráské. Svými slovy pochválily činnost Charity a vyzdvihly potřebnost nízkoprahových zařízení v České republice. Poté Záruba vyzval hosty k volné zábavě, jejíž součástí byl i raut, který pomohl připravit Penzion Bezdrev Králičí vrch ze Zlivi. Funkci hostesek zastaly dvě dívky (uživatelsky služby NZDM DT).

Celou akci fotil Pavel Černý z MCH Č.B., reportáž natáčela RTA.

Náhledy fotografií ze složky Slavnostní otevření 8.4.2010

Portrét